Social Media Marketing

Med markedsførings kanaler som bl.a. facebook kan man målrette sit markedsførings- materiale enormt præcist på de målgrupper man vil ud til, det er helt klart den bedste egenskab ved markedsføring gennem sociale medier.

En anden stor egenskab som har vokset meget de seneste par år er den virale effekt ens markedsføringsmateriale kan opnå. Dette opnå dybest set ved at fortælle en god “historie” i gennem det man vil ud med til sin målgruppe. At noget går viralt vil sige at folk begynder at dele ens materiale personligt så der opnås endnu flere visninger helt gratis, er man heldig kan man få en eksponentiel vækst på sin eksponering, som bonus. Idag arbejder mange af de store reklamebureauer bevidst på at gøre deres materiale så fængslende at det opnår denne bonus.

For visse brancher er kanaler som facebook og eksempelvis Youtube det helt ideelle at bruge fordi deres målgrupper bruger enormt meget tid i disse medier. Der findes flere success historier på nystartet firmaer der har ramt guld og fået en eksploderende omsætning, fordi populariteten omkring deres produkter har taget så godt fat på de sociale medier.

fbbusiness